جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - Friday 24 January 2025
ايران امروز
iran-emrooz.net | Sat, 06.08.2005, 16:18


عبدالحسين هراتى

.(JavaScript must be enabled to view this email address)
شنبه ١٥ مرداد ١٣٨٤

خبرگزارى‌هاى جهان خبر شروع به كار و انتصاب رسمى محمود احمدى نژاد را به مقام رياست جمهورى همراه با عكس وى كه در حال بوسيدن دست رهبر است، مخابره كردند.
از ابتدا مشخص بود كه وقتى قرار است براى دفتر رهبر تداركاتچى انتخاب شود و نام وى از داخل صندوق هاى انتخابات رياست جمهورى بيرون بيايد، اين فرد قاعدتا بايد كسى باشد كه گمنام تر از همه بوده و كمترين ميزان رأى متعلق به شخص خود او باشد تا هرگز نتواند ادعايى بر مبناى داشتن رأى مردم و انتخاب از طرف مردم بنمايد. حال كه قرار است تقلب شده و در آراء دستكارى شود، چرا بايد ميزان آن به دو يا سه مليون محدود گردد؟ چرا نام كسى از صندوق بيرون نيايد كه رقم تقلب و دستكارى آراء در مورد او بيش از ده مليون باشد؟
بهترين رييس جمهور تقلبى كسى است كه بالاترين ميزان تقلب در مورد او شده باشد. چنين رييس جمهورى قاعدتا در مقابل آنكس كه اين مقام را به وى اعطا مى نمايد مطيع ترين نيز خواهد بود. كانديداهاى طرفدار خامنه اى در نهمين دوره انتخابات رياست جمهورى هريك تا ميزانى براى خود كسى بودند و صاحب ادعا، جز اين شاهزاده گمنام كه بيكباره از فراسوى زمين و آسمان پيدايش شد.

رضايى مدعى است كه هشت سال جنگ را اداره كرده است لذا ما هم ميگوييم حق يا باطل او براى خود كسيست.

لاريجانى فرزند خانواده‌اى متشخص و داراى سابقه مبارزه در دوران شاه وعضو شوراى فرماندهى سپاه در دوران جنگ و وزير سابق ارشاد و داماد مرتضى مطهرى و هدايت كننده بزرگترين دستگاه تبليغاتى جمهورى اسلامى بوده است. وى دكتراى فلسفه داشته و خود را از تئوريسين هاى بى چون چراى جريان اقتدار گرا ميداند لذا در اين زمينه بسيار مدعى بوده و براى خود كسيست.

قاليباف كه گمان می‌شد چون هم از نظر سن و سال و هم به لحاظ سابقه از ديگران عقب تر است و لذا ميتواند براى رهبر خير الموجودين باشد، به يكباره مدعى شد كه روى زانوى دكتر شريعتى بزرگ شده و خلبان است و خوش تيپ و پولهايى نيز گفته شد كه از منابعى ديگر برايش ميرسد لذا وى هم اندكى براى خود مدعى شد. بالاخره با آن تبليغات وسيع به يمن پولهايى كه منشاء آنها معلوم نبود (به گفته ى نمايندگان محافظه كار در مجلس) مى توانست حداقل يكى دو مليون رأى براى خود ،بدون يارى حزب پادگان و شوراى نگهبان و رهبر، بياورد و در نهايت مدعى شود كه بخشى از مردم به خود او رأى داده‌اند.

اما تنها كسى كه آقاى "هيچكس" بود و لذا هيچ ادعايى نمى توانست داشته باشد، جناب آقاى احمدى نژاد بود. او بود كه تنها ادعايش ميتوانست اين باشد كه بگويد من ذوب در ولايتم. همين و بس.
سوابق مبارزاتى اين رييس جمهور خلاصه ميشود در بر هم زدن جمعيت هاى سياسى و هدايت گروه هايى كه به آنها لباس شخصى گفته ميشود، كه اين قسمت البته متعلق به مبارزات علنى ايشان است. ايشان، آنگونه كه گفته ميشود، يك سرى سوابق "مبارزات مخفى و زير زمينى" نيز داشته اند، من جمله مسئوليت تداركات تيمهاى ترور در خارج از كشور و همچنين.... بگذريم. در هر حال مسئوليت صحت و يا عدم صحت اين قسمت از تاريخ "مبارزات ايشان" با راويان است، منجمله دادستان اطريش وخانواده هاى ..... چون از آنجا كه اين بخش از مبارزات ايشان مخفى بوده فقط آقاى خامنه اى به اين قسمت از مبارزات ايشان بصورت دقيق واقفند و بس.
در هر حال كسى كه هيچ چيز ندارد ـ حتى دريغ از اندكى قيافه و تيپ در حد متعارف ـ جز ذوب بودن در ولايت، ميتواند بهترين دست بوس رهبر و پابوس ولايت باشد و اوامر او را بى چون و چرا اجرا كند، چون همه چيزش را از رهبر دارد.
حتى همان سه چهار مليون رأى واقعى كه برايش به صندوق ها ريخته شده ميزان واقعى پايگاه مردمى رهبر است.

آيا تا بحال هيچ فكر كرده ايد كه از نظر روانشناسى اجتماعى چطور ممكن است فردى ناشناس و غير معروف اما بغايت زشت، در جامعه اى كه نيمى از جمعيت آن زير بيست و هفت سال عمر دارند، و كثيرى از رأى دهندگان آن بين شانزده تا بيست سال هستند، به رياست جمهورى انتخاب شود؟
يك مقايسه اجمالى بين خاتمى و ايشان بفرماييد. با توجه به بافت سنى و ساختار جمعيتى كشور ما، يكى از دلايلى كه خاتمى با رأيى بالا انتخاب شد ـ بغير از شعار هاى زيبايى كه در جهت آزادى زنان و جوانان ميدادـ اين بود كه لبخند مى زد و خوش لباس و خوش تيپ و زيبا بود. صفاتى كه يكى از آنها نيز در احمدى نژاد وجود ندارد.
به همين دليل است كه احمدى نژاد كانديداى ايده آل خامنه اى بوده است و صندوقها به امر رهبر يكبار ديگر معجزه آفريدند.
لذا ما هم اين انتصاب را فقط به "رهبر معظم"!! تبريك ميگوييم و نه هيچكس ديگر.

عبدالحسين هراتى



نظر شما درباره این مقاله:









 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025