iran-emrooz.net | Wed, 01.06.2005, 19:53
سخنی با ملی – مذهبیها ، نهضت آزادی و جنبش مسلمانان مبارز
جمعی از اعضای شورای عالی سياستگذاری ستاد دكتر معين با بخشی از اپوزيسيون داخل كشور (نهضت آزادی و ملی – مذهبیها) جهت شركت در انتخابات وارد مذاكره شدهاند. آقای توسلی رئيس دفتر سياسی نهضت آزادی و آقای بستهنگار از نيروهای ملی – مذهبی بيان كردهاند تا آخر هفته جاری موضع رسمی خود را اعلام خواهند نمود. آقای دكترحبيباله پيمان نيز از جبهه فراگير دموكراسیخواهی با شركت مشروط در انتخابات خبر دادهاند.
ظاهرا اصلاح طلبان حكومتی (١) بازی خطرناكی را شروع كردهاند. جدايی در صف اپوزيسيون به نفع دكتر معين و نهايتاً مشروعيت بخشی به جناح اقتدارگرای حاكميت اسلامی به رهبری ولی فقيه.
ستاد دكتر معين قول استفاده از ظرفيتهای قانون اساسی ، استفاده از نيروهای نهضت آزادی و ملی – مذهبیها در سطوح بالای مديريتی و توجه به نيروهای محذوف جامعه ، ... و صد البته شعار ايران برای همه ايرانيان را سر دادهاند و با صدای رسا فرياد میكنند "پس از انتخابات خواهيم گفت جهت رفع موانع از چه ابزاری استفاده خواهيم كرد".
دوستان ما در نهضت آزادی و ملی- مذهبیها به خوبی آگاه هستند كه با قانون اساسی موجود، ولی فقيه، مجلس هفتم، شورای نگهبان و شورای مصلحت، چگونه يك رئيس جمهور كه با دوپينگ حكم حكومتی وارد عرصه انتخابات شده است میتواند اين همه قول و قرار را اجرا كند. اساساً آنان كه از مجلس انتصابی هفتم به درستی با نام "راهيافتهگان" نام میبرند با چه مكانيزی میتوانند برای دولت آينده خود به فرض پيروزی رای اعتماد بگيرند. و با چه ابزاری موانع را جهت پيشبرد امر مردم سالاری رفع خواهند نمود. حتما" با حكم حكومتی؟؟!!
اين بار شهر آشوبان خيالپرداز در شكل و شمايل ديگری ظاهر شدهاند. "اصلاح طلبان حكومتی"؟؟!!. دامن زدن به توهم تا كی و تا به كجا؟
نهضت آزادی و ملی – مذهبیها اگر به دام شركت در انتخابات اعم از مشروط يا غير مشروط بيافتند و در انتخابات شركت كنند حكومت اسلامی موفق خواهد شد شكافی در جبهه دموكراسیخواهی داخل كشور ايجاد كنند كه نتيجه آن به نفع روند رشد دموكراسی نخواهد بود. و به طريق اولی به سود مسئولين گروههای فوق الذكر نبوده و با ريزش نيروهای خود مواجه خواهند شد و از سوی ديگر پايگاه خود را در اپوزيسيون از دست خواهند داد. دوستان گرامی دست به خود كشی نزنيد و در چاه انتخابات سقوط نكنيد.
اصلاح طلبان حكومتی نشان دادهاند كه استاد از دست دادن فرصتهای طلايیاند. با رد صلاحيت دكتر يزدی و دكتر معين آنان میتوانستند با اپوزيسيون داخل و خارج كشور و جلب افكار عمومی و حتی بخشی از نيروهای داخل حاكميت با آرامش ، بدور از خشونت شورای نگهبان را در اولين قدم از سر راه بردارند يا حداقل شرائط را برای انتخابات آزاد فراهم نماييند. متاسفانه ابن فرصت چون فرصتهای گذشته از دست رفت. هم اكنون میتوان جبهه دمكراسی خواهی را نه با شركت در انتخابات بلكه باتحريم فعال و بر محور اعلاميه جهانی حقوق بشر به عنوان برنامه حتی با اصلاح طلبان حكومتی تشكيل داد.
دوستان گرامی با شركت در انتخابات خود را به زائده حكومت ولی فقيه تبديل خواهيد كرد. به اين ورطه سقوط نكنيد. تحريم فعال انتخابات نه گوشه نشينی و قهر يا انقلابگری و ستيز بلكه روشی مدنی و اصلاح طلبانه و عين سياست ورزی است.
از هواداران اتحاد دموكراسی خواهان ايران
٨ خرداد ٨٤
---------------
١. واژه اصلاحطلبان حكومتی نه از روي طعنه بلكه جهت روشن شدن جايگاه نيروها استفاده استفاده می شود. نگارنده بخش بزرگي از اصلاحطلبان را جزء متحدان جبهه دموكراسیخواهی میداند.