دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - Monday 28 April 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Sun, 27.04.2025, 13:29

تماس تلفنی مهدی کروبی با سعید مدنی در زندان دماوند

مهدی کروبی که اخیراً پس از ۱۵ سال از حصر خانگی آزاد شده، در تماسی تلفنی با سعید مدنی، پژوهشگر اجتماعی و زندانی سیاسی محبوس در زندان دماوند، ضمن ابراز خوشحالی از برقراری این ارتباط، پیگیر آخرین وضعیت وی شد.

بنا بر گزارش انصاف نیوز، کروبی با ابراز تأسف از زندانی بودن برخی از افراد متخصص، متعهد و دلسوز کشور، به‌ویژه مدنی که از زندان اوین به دماوند تبعید شده، شرایط دشوار او و خانواده‌اش را مورد توجه قرار داد.

او گفت: «کاش امکانش فراهم می‌شد تا به ملاقات شما در زندان بیایم.»

سعید مدنی نیز در این گفت‌وگو، با ابراز خوشحالی از رفع حصر کروبی این را نتیجه مقاومت او و میرحسین موسوی دانست و از استقامت او در مدت حصر تقدیر کرد.

کروبی در این تماس بر تعهد خود به پیگیری آزادی زندانیان سیاسی تأکید کرد و خواستار پایان یافتن محدودیت‌هایی علیه فعالان سیاسی شد که آنها را غیرقانونی خوانده است.

سهام نیوز



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net