چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - Wednesday 12 March 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Mon, 10.03.2025, 21:55

یک زندانی در زندان لاهیجان خودکشی کرد

یک زندانی در زندان لاهیجان که پیشتر از بابت اتهام سرقت بازداشت شده بود، پس از ماه‌ها عدم رسیدگی به پرونده‌اش دست به خودکشی زد و به زندگی خود پایان داد. تداوم بازداشت و عدم رسیدگی به پرونده او در حالی بود که شاکی پرونده رضایت داده بود.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از رکنا، در ادامه این گزارش آمده است: این زندانی در زمان کشیک خانم شریفی، دادیار وقت لاهیجان، با قرار وثیقه راهی زندان شد. پس از چند روز، شاکی پرونده اعلام رضایت کرد و خواستار بازپس‌گیری اموال خود شد. این موضوع صورت‌جلسه و در پرونده ثبت شد اما پس از تعطیلات، پرونده به یکی از شعب دیگر ارجاع شد. متأسفانه، از آنجا که شاکی پیگیری مجددی نداشت، قاضی مسئول پرونده نیز اقدامی برای بررسی آن انجام نداد.

چند ماه بعد، رئیس زندان طی تماسی با دادستان، از بلاتکلیف ماندن یک زندانی که با دستور خانم شریفی بازداشت شده بود، خبر داد. پس از بررسی مشخص شد که این زندانی ماه‌ها بدون هیچ رسیدگی در زندان مانده است. همان روز خبر خودکشی وی در زندان اعلام شد. این موضوع واکنش تند دادستان را به دنبال داشت که خطاب به دادیار وقت گفت: «به سبب سهل‌انگاری شما، یک انسان از بین رفت!»

خانم شریفی تصمیم به استعفا گرفت. اما در بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد که پرونده به شعبه دیگری ارجاع شده و قاضی مربوطه به دلیل عدم پیگیری شاکی، آن را باز نکرده است. پس از کشف این موضوع، دستور آزادی زندانی به زندان اعلام شد، اما دیگر دیر شده بود.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net