پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - Thursday 6 March 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Wed, 05.03.2025, 12:44

مصطفی تاج‌زاده: حامی اصلی تندروی شخص رهبر است

به نظر من تا زمانی که اولویت رهبر تأمین نیازهای جبهه مقاومت برای ضربه زدن به اسرائیل، و نه توسعه ایران و رفاه ایرانیان است، تا هنگامی‌که آقای خامنه‌ای حجاب اجباری، حصر عزیزانمان، خانم دکتر رهنورد، و آقایان کروبی و موسوی و برقراری رابطه با آمریکا را خط قرمز خود می‌خواند و عملا مانع رفع تحریم‌ها می‌شود؛ تا وقتی که ولی‌فقیه در بالا اجازه استفاده از مدیران و جوانان شایسته را نمی‌دهد و در پایین با حقوق و آزادی‌های اساسی شهروندان می‌ستیزد، اوضاع کشور روزبه‌روز بدتر گرانی و تورم و رکود بیشتر، فساد گسترده‌تر، سیستم فشل‌تررو مردم ناراضی‌تر می‌شوند.

رفتن و آمدن وزرا هم تغییر معناداری در مسیر  روبه بن‌بست نظام ایجاد نمی‌کند، اگرچه ممکن است اندکی از سرعت سقوط بکاهد.

بنابراین باید همه دست به دست هم دهیم و برای ولایت فقیه فکری اساسی کنیم که حکومت را فردی، ملت را فقیر و کشور را عقب‌مانده و سراسر بحران کرده‌است.

باید برای مردم تبیین کرد که مانع اصلی حل مشکلات ولایت فقیه و سیاست‌های ایران‌سوز و مردم‌گداز شخص رهبر است؛ تندروها بدون حمایت او‌عددی نیستند!

مصطفی تاج‌زاده
زندان اوین



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net