جمعه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - Friday 25 April 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Thu, 24.04.2025, 17:04

درخواست عباس عبدی از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

در پی رسوایی توهین به اهل سنت در شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی، عباس عبدی، روزنامه‌نگار در نامه‌ای به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از او خواست: «گزارشی از وضعیت بسیار نابسامان و جناحی و مغایر با رویکردهای مطلوب مردم تهیه و در بالاترین سطح گفتگو کنید تا نشان داده شود که اجرای سیاست‌های مورد نظر شما به دلیل رویکردهای این رسانه، همواره با احتمال شکست روبرو است.»

روز گذشته ــــ چهارشنبه سوم اردی‌بهشت ۱۴۰۴ ـــ در قسمتی از برنامه «سیمای خانواده» که از شبکه یک پخش شد یکی از مهمانان برنامه با خواندن شعری، ابوبکر، خلیفه اول مسلمانان را به باد ناسزا گرفت.

این رفتار سیمای جمهوری اسلامی که پیشتر نیز  بارها رخ داده واکنش‌های شدیدی را در فضای رسانه‌ای و اجتماعی ایران به دنبال داشت تا جایی که صداوسیما مجبور به عذرخواهی شد و در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو تن از مدیران را برکنار و  ۸ نفر از عوامل تهیه و پخش این محتوا نیز به دستگاه قضایی معرفی کرده است.


نامه عباس عبدی به نقل از کانال تلگرام او:

جناب آقای رییس‌جمهور!

چهارم اردیبهشت۱۴۰۴

اتفاقاتی که در روزهای اخیر در صدا و سیما رخ داده است گرچه چیز جدیدی نیست ولی به علت حساس‌تر شدن شرایط کشور، زیان‌باری این رفتارها با منافع ملی برجسته‌تر و آشکارتر شده است و الا کارشناسان سیاسی و رسانه‌ای خیلی خوب می‌دانند که رویکرد کلان این رسانه با اتفاقات اخیر همسو است و این رویکرد در همه برنامه‌های آن جاری است.

رسانه در هر جامعه‌ای معادل سیستم قلب و گردش خون در بدن است. رسانه‌ای که مواد غذایی آلوده، بی‌کالری و غیر مفید به خون تزریق کند و حتی نتواند خون را تصفیه و با فشار کافی به سلول‌های بدن برساند، نتیجه‌اش برای بدن پیشاپیش روشن است.

تردید نکنید که؛ اراده به اصلاح امور کشور از اصلاح سیاست رسانه‌ای آغاز خواهد شد. رسانه‌ای می‌خواهیم که آموزنده، نقاد، ناظر و بازتاب‌دهنده خواست اکثریت مردم و مدافع امنیت و وحدت ملی باشد و مردم را بی‌نیاز از رسانه‌های فرامرزی کند.

رسانه موجود در هیچ موقعیت مهمی به کمک اصلاحات مورد نظر شما نخواهد آمد، سهل است که آتش بیار معرکه علیه آنها خواهد بود. اطمینان دارم که اغلب مسیولین چنین نگرانی را در ذهن خود دارند. رسانه رسمی کشور که باید یار شاطر دولت در اجرای سیاست‌هایش باشد، در عمل بار خاطر دولت شده‌ است.

بنابر این شما نمی‌توانید عملکرد رسانه رسمی را نادیده بگیرید و بگویید که زیر نظر شما نیست. وظیفه شماست که تمام شرایط را برای بهبود امور کشور فراهم کنید. حکومت یک کل یکپارچه است. درست است که نهادهای گوناگون و مستقل دارد، ولی استقلال آنها به منزله زدن سازهای جداگانه نیست چون در این صورت به درگیری درون قوا منجر خواهد شد.

بنابر این ضرورت دارد که گزارشی از وضعیت بسیار نابسامان و جناحی و مغایر با رویکردهای مطلوب مردم تهیه و در بالاترین سطح گفتگو کنید تا نشان داده شود که اجرای سیاست‌های مورد نظر شما به دلیل رویکردهای این رسانه، همواره با احتمال شکست روبرو است.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net