شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - Saturday 19 April 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Tue, 15.04.2025, 23:24

تجمع خانواده‌ها مقابل اوین: «سه‌شنبه‌های نه به اعدام»

تجمع گروهی از اعضای خانواده زندانیان سیاسی محکوم به اعدام، امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین، مقابل زندان اوین در تهران

همزمان با این تجمع زندانیان کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در ۴۰ زندان مختلف امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ دست به اعتصاب غذا زدند.

چندی پس یش عفو بین‌الملل اعلام کرد:  ایران با ۶۴ درصد اعدام های جهان رکوردار است و ایران ۶۴ درصد از اعدام‌های کل جهان را به خود اختصاص داد.

بر اساس این گزارش،  جمهوری اسلامی همچنان از مجازات اعدام، نه به‌عنوان ابزاری قضایی، بلکه به‌عنوان ابزار سرکوب سیاسی، ارعاب عمومی و کنترل اقلیت‌های مذهبی و قومی استفاده می‌کند. در این گزارش تأکید شده که بخش بزرگی از اعدام‌ها در ایران، به‌ویژه در میان اقلیت‌های بلوچ و کرد، در پی محاکمه‌های ناعادلانه و بدون دسترسی کافی به وکیل انجام شده‌اند.

دادبان



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net