شنبه ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - Saturday 5 April 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Fri, 04.04.2025, 18:30

آمریکا به‌طور موقت سامانه‌های «پاتریوت» را از کره جنوبی به خاورمیانه منتقل کرد

آمریکا و کره جنوبی بر سر انتقال موقت سامانه‌های موشکی «پاتریوت» از کره جنوبی به خاورمیانه به توافق رسیدند، اقدامی که احتمالاً با عملیات نظامی واشنگتن علیه حوثی‌ها در یمن مرتبط است.

در همین راستا، خبرگزاری «یونهاپ»، گزارش داد که دو طرف در ماه مارس بر سر «استقرار جزئی» این سامانه‌های پاتریوت PAC-3 برای مدت یک ماه توافق کردند. این نخستین باری است که دارایی‌های نظامی آمریکا از کره جنوبی به منطقه‌ای خارج از آسیا منتقل می‌شود.

سامانه‌های «پاتریوت» در کره جنوبی به‌عنوان بخشی از سیستم دفاع موشکی چند‌لایه برای مقابله با تهدیدات بالستیک و هسته‌ای کره شمالی، در هماهنگی با تجهیزات دفاع هوایی این کشور استفاده می‌شوند.

شبکه آمریکایی «NBC News» پیش‌تر گزارش داده بود که پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا با انتقال دو باتری از این سامانه‌ها به خاورمیانه موافقت کرده است. این اقدام با هدف تقویت سامانه‌های دفاعی آمریکا در منطقه، هم‌زمان با تشدید عملیات نظامی علیه حوثی‌ها انجام شده است.

به گزارش «یونهاپ»، این جابه‌جایی نگرانی‌هایی را در سئول برانگیخته است، چرا که برخی بر این باورند که دولت دونالد ترامپ ممکن است به سمت اتخاذ سیاستی جدید در قبال متحدان خود حرکت کند و در آینده از کره جنوبی بخواهد هزینه‌های بیشتری را متحمل شود یا درباره استقرار نیروهای آمریکایی در این کشور تجدیدنظر کند.

فرماندهی نیروهای آمریکایی در کره جنوبی در پاسخ به پرسش‌ها، بر «تعهد قاطع» خود به دفاع از شبه‌جزیره کره تاکید کرد، اما به دلیل سیاست‌های داخلی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

این فرماندهی در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد: «نیروهای آمریکایی به‌صورت موقت تجهیزات و نیروها را در چارچوب برنامه چرخشی مستقر خواهند کرد، در حالی که آمادگی رزمی بالایی را در شبه‌جزیره کره برای مقابله با هر وضعیت اضطراری حفظ می‌کنند.»

العربیه فارسی



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net