پرتو برهانپور و حجت کرمانی وکلای نیلوفر حامدی اعلام کردند موکلشان مشمول عفو شد.
به گزارش شرق؛ وکلای نیلوفر حامدی به شرق خبر دادند که موکل آنها عفو شد و پرونده این روزنامهنگار بسته شد.
نیلوفر حامدی که در ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ و پس از فوت مهسا امینی بازداشت شده بود، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» پس از گذشت ۱۳ ماه از بازداشت موقت غیرقانونی، محاکمه و به ترتیب به ۷، ۵ و یک سال حبس از باب اتهامات مذکور محکوم شد.
این روزنامه نگار در نهایت پس از ۱۷ ماه بازداشت در تاریخ ۲۴ دی ۱۴۰۲، با صدور قرار وثیقه صد میلیارد ریالی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان تهران موقتاً از زندان آزاد شد.
پس از تجدیدنظرخواهی صورت گرفته از دادنامه بدوی، طی حکم قطعی صادره از دادگاه تجدیدنظر استان تهران، خانم نیلوفر حامدی از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم» تبرئه شد و در نهایت این روزنامهنگار درباره سایر اتهامات وارده عفو و پرونده او بسته شد.
پرونده الهه محمدی مشمول عفو و بسته شد
شهاب میرلوحی، وکیل الهه محمدی، خبرنگار روزنامه هممیهن میگوید موکلش مشمول عفو شده و پرونده او بسته شد.
به گزارش هممیهن، الهه محمدی هفتم مهرماه ۱۴۰۱ و پس از پوشش مراسم خاکسپاری مهسا امینی در سقز، بازداشت شد و ۱۷ ماه بعد را در زندان گذراند.
او ۱۳ ماه پس از بازداشت موقت، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» محاکمه و به ترتیب به ۶، ۵ و یک سال حبس و در مجموع به ۱۲ سال حبس برای این اتهامات محکوم شد.
الهه محمدی دیماه ۱۴۰۲ با وثیقه ۱۰ میلیاردتومانی از زندان آزاد شد و سپس در دادگاه تجدیدنظر استان تهران، از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا» تبرئه و در نهایت این روزنامهنگار درباره سایر اتهامات وارده عفو و پرونده او بسته شد.