فرهاد میثمی، فعال سیاسی که در اثر اعتصاب غذا در زندان وزنش به شدت کاهش یافته در نامهای از زندان رجاییشهر کرج نوشت که طی ۱۰ روز آینده آبی که مینوشد را تلخ خواهد کرد تا نشانهای از «روزگار تلختر از زهری» باشد که حاکمان جمهوری اسلامی «از جمیع جهات برای همگان آفریدهاند.»
او گفته که این اقدام را به عنوان نشانهای از پایداری بر سر خواسته های سه گانهاش (توقف اعدام معترضان، آزادی ۶ زندانی سیاسی - مدنی و توقف آزارهای اجبار حجاب) انجام میدهد.
او نامه خود را با این عبارت آغاز کرد: «برای روزهای زجرِ اندر زجرِ اندر زجر»
متن نامه فرهاد میثمی:
«برای روزهای زجرِ اندر زجرِ اندر زجر
در دورهای که حاکمان در هرسه عرصهی امنیت جسم و جان، سفره و معیشت، و شأن و کرامت، چیزی جز زجر و رنج هر روزه و هرلحظه در بساط مردمان این سرزمین باقی نگذاشتهاند، به سهم کوچک خود تلاشی را آغاز کردم تا بتوان در شرایطی، این زهر دمافزون را با کوششی جمعی به پادزهری بدل کرد. طی ده روز آتی، آبی را که مینوشم تلخ خواهم کرد به نشانهی “روزگار تلختر از زهری” که از جمیع جهات برای همگان آفریدهاند. همچنان برسر خواستههای سهگانهام (توقف اعدام معترضان، آزادی ۶ زندانی سیاسی - مدنی و توقف آزارهای اجبار حجاب) برسر همان “مأموریت غیرممکن” خواهم ایستاد؛ باشد تا بعدترها به کوششی جمعی، “ممکن” شود. همچنان خواهم ماند … همچنان خواهم راند … دورها آواییست …
فرهاد میثمی، بهمن ۱۴۰۱، زندان رجاییشهر»
خواستههای فرهاد میثمی:
فرهاد خود اما در آخرین نامه مطالباتش را اینگونه طرح کرده است: ۱- توقف اعدام معترضان ۲- آزادی شش زندانی سیاسی - مدنی ۳- توقف آزارهای اجبار حجاب.
شش زندانی سیاسی که او خواهان آزادی آنهاست: محمد حبیبی (معلم)، ناهید شیربیشه (از مادران دادخواه)، رضا شهابی (کارگران اتوبوسرانی)، بهاره هدایت (دانشجوی ارشد)، مصطفی نیلی (وکیل دادگستری) و نیلوفر حامدی (خبرنگار).
گزارشها و عکسهای جدید این زندانی حاکی از کاهش وزن شدید اوست.
دستگاه قضایی ایران در سال ۱۳۹۷ فرهاد میثمی و رضا خندان را به اتهام «تبانی و اجتماع به قصد برهم زدن امنیت کشور با تحریک زنان به حضور خیابانی» به شش سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی و رسانه ها محکوم کرد.