پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - Thursday 27 February 2025
ايران امروز

iran-emrooz.net | Wed, 26.02.2025, 22:12

ترامپ:‌ تعرفه ۲۵ درصدی بر کالاهای اتحادیه اروپا اعمال می‌شود

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از اعمال تعرفه ۲۵ درصدی بر محصولات اتحادیه اروپا خبر داد. تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای کانادا و مکزیک نیز ۲۵ درصد است. به گفته ترامپ، این موارد از اوایل آوریل اجرایی می شود.

ترامپ روز چهارشنبه در اولین نشست کابینه خود در کاخ سفید گفت:  «ما تصمیم گرفتیم. ما آنها را خیلی زود اعلام خواهیم کرد. این به طور کلی ۲۵ درصد خواهد بود.»

ترامپ پیشتر تهدید کرده بود که تعرفه‌های متقابلی بر واردات از کشورهایی که با آمریکا «ناعادلانه» رفتار می‌کنند، از جمله کشورهای اتحادیه اروپا اعمال خواهد کرد. او بار دیگر اروپایی‌ها را به استثمار آمریکا متهم کرد. او دو هفته پیش هنگام امضای تفاهم نامه تنظیم تعرفه‌ها گفت: «اگر برای ما تعرفه یا مالیات وضع کنند، دقیقاً به همان میزان تعرفه یا مالیات بر آنها وضع می کنیم، به همین سادگی است».

بر اساس این طرح، تعرفه‌ها در هر جایی که آمریکا در حال حاضر کمتر از شرکای تجاری مالیات اخذ می‌کند، افزایش می‌یابد. کاخ سفید گفت: فرقی نمی‌کند که اینها رقبای استراتژیک مانند چین باشند یا متحدانی مانند اتحادیه اروپا. تعرفه ها هنوز اجرایی نشده است. ترامپ به تیم خود دستور داده است که اقدامات تنبیهی مناسبی را انجام دهند.

اتحادیه اروپا قبلاً واکنش “قاطع و سریع” به اعمال احتمالی تعرفه های تنبیهی توسط ایالات متحده را اعلام کرده است. ماروس سفکوویچ، کمیسر تجارت اتحادیه اروپا هفته گذشته در واشنگتن گفت: «برای حفاظت از منافع اروپا، ما چاره‌ای جز پاسخ قاطعانه و سریع نداریم.»

تعرفه‌های اضافی ایالات متحده بر محصولات اتحادیه اروپا موانع صادراتی غیرضروری را برای شرکت‌ها و کارکنان آنها در دو سوی اقیانوس اطلس ایجاد می‌کند.



 

ايران امروز (نشريه خبری سياسی الکترونیک)
«ايران امروز» از انتشار مقالاتی كه به ديگر سايت‌ها و نشريات نيز ارسال می‌شوند معذور است.
استفاده از مطالب «ايران امروز» تنها با ذكر منبع و نام نويسنده يا مترجم مجاز است.
Iran Emrooz©1998-2025 | editor@iran-emrooz.net